Over camper verhuur

PROMO: Boek November tm Maart, boek 3 weken krijg 1 week gratis.

Home / Camper verhuur

Vanaf maart: CHAUSSON TITANIUM 728EB SPECIAL EDITION

Bekijk de video van Burstner 726 plus

vanaf maart 2024!

CHAUSSON TITANIUM 728EB SPECIAL EDITION

vanaf €800/per week

Chausson 728 eb Welcome

vanaf €800/per week

burstner 726 plus

Heb je vragen? Neem gerust contact op

Welkom bij onze camper verhuur!

Wij zijn trots om een van de meest diverse en betrouwbare camper verhuurbedrijven in de regio te zijn. Of u nu een paar dagen of een paar weken weg wilt, onze vloot van goed onderhouden en goed uitgeruste campers biedt u de vrijheid en flexibiliteit om uw reis te plannen zoals u dat wilt.

Onze campers zijn geschikt voor elk type reiziger. Of u nu alleen reist, met uw gezin, vrienden of huisdieren, wij hebben een camper die bij u past. We bieden een breed scala aan modellen, van compacte campers die geschikt zijn voor twee personen tot ruime modellen die plaats bieden aan maximaal zes personen. Elk van onze campers is voorzien van alle essentiële voorzieningen die u nodig heeft voor een comfortabele reis, waaronder een keuken, toilet, douche en comfortabele bedden.

We weten dat een camper huren een belangrijke beslissing is, daarom werken we er hard aan om u de best mogelijke ervaring te bieden. Onze campers zijn allemaal van topkwaliteit en worden regelmatig onderhouden om ervoor te zorgen dat u veilig en comfortabel kunt reizen. Ons team van ervaren en vriendelijke medewerkers staat altijd voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste camper voor uw behoeften en om u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om uw reis tot een succes te maken.

Bekijk foto's Burstner 724

CHAUSSON TITANIUM 728EB SPECIAL EDITION